miercuri, 30 martie 2011

11 Lucruri pe care nu le stiai despre Morgan Joseph

Klaus, Klaus, Klaus. Ce un om de mister. O parte din misticii sale, în funcţie de producător executiv TVD Julie Plec, vine cu turnare un actor relativ necunoscut. Din moment ce trebuie să aşteptăm până la 21 aprilie pentru a obţine o bucatica din Vamp fanglorious, ne-am decis să transfere nostru (oarecum obsesiv) atenţia Joseph Morgan sa-ti spun 11 lucruri pe care nu a ştiut despre el. Sigur, am fi putut merge traseu usor si tu informat ca el este din Swansea, Ţara Galilor, şi a apărut în British Sky One Hex show TV, dar până acum toată lumea ştie asta. Ba mai mult, am călătorit adânc în folclorul din viaţa lui Joseph Morgan şi puse împreună această listă de detalii doar pentru tine.
1. El are un accent american acceptabil.Când el a jucat in Harmony Korine lui Mister Lonely, Joseph portretizat un imitator James Dean şi a afectat un accent destul de convingătoare american. În conformitate cu foaia sa de turnare, australian, Cockney, şi irlandezi sunt printre talentele sale vocale alte.
2. El este uşor de pe ochi.Bine, da, puteţi obţine cu uşurinţă aceste informaţii formular fotografie lui singur, dar ştiaţi că e "5'11, cantareste 159 de lire sterline, şi are ochi albastri-verzi Bine, atunci?.
3. E destul de adept la a face salt în timp.Redarea totul, de la Philotas în timpul domniei lui Alexandru mare a lui Isus-era Iuda în Ben-Hur la un personaj Jane Austen în Mansfield Park, rolurile lui Joe, au variat destul de o gamă de ani. Care pot veni la îndemână având în vedere nu avem nici o idee cât de vechi atunci când OV este într-adevăr.
4. Sună-l Martin?Joseph Morgan a fost de fapt născut Joseph Martin. Ne-am nici o idee de ce a decis să-l schimba sus, sau de ce a ales să meargă cu ceva la fel de generic. Ce te ascunzi, Dl. Morgan?
5. Sweet carulAsta a fost nici o cascadorie dublu in scenele de lupta lui Joseph Ben-Hur, inclusiv cel care a avut loc la bordul un car. Înainte de fotografiere remake de la clasic Charlton Heston, Iosif, care era deja confortabil într-o şa, a luat lectii de echitatie special pentru a filma scena. El a spus wales.online.co.uk: ". Eu am primit acolo sus şi de a face o valoare justă de-o chiar eu, asta e ceva care se întâmplă pe CV-ul" În timp ce există, probabil, un ponei sau două în Mystic Falls, ne îndoim Klaus se ridica prea mult car-ING aceste zile.
6. El este bine instruit.La fel ca unii dintre alums alte celebre, Joseph Morgan a participat la Şcoala Centrală de vorbire şi Drama. Laurence Olivier, Lynn şi Vanessa Redgrave, si Kathleen Turner, de asemenea, studiat la colegiu, cunoscut pentru formare teatru sale. Julie şi Kevin Williamson avea cu siguranţă un talent pentru găsirea actori talentaţi să umple rolurile lor.
7. CV-ul lui include scriitor, regizor, şi actor.Vrei sa vezi munca lui Iosif în spatele camerei? Cu aceste mâini este un film de scurt a scris, produs, regizat, şi a avut un rol mic inch Să spunem doar că el nu este străin de grămezi de sânge fals.
8. De ce nu arată unele pielea?Când a fost întrebat de către Globe and Mail ", dacă îi place să fie goi pe ecran, Iosif a răspuns:" Nu este ceva Mi-e teamă de, dar este nevoie de un pic echitabil de muncă grea în prealabil. Eu nu citesc un scenariu şi du-te, "cât de mult am dezbrăcat în asta?" "Din moment ce unele roci Joseph abs criminal, acest lucru este bun info de a avea.
9. El este în bună companie.Joseph Morgan are nici un motiv pentru a fi intimidat de calitate care acţionează pe TVD - el este impartit ecranul cu Colin Farrell, Val Kilmer, şi Anthony Hopkins, în Alexander, Russell Crowe în Master and Commander: The Far Side of the World, şi Mickey Rourke şi John Hurt în Immortals viitoare. Să sperăm că el a învăţat un lucru sau două din aceste greii Hollywood şi reuşeşte să se strecoare afară ca ne Klaus.
10. Rapid studiuŞtim exprimate TVD iubeşte Twitter. Chiar şi Pavel lui Wesley în acţiune acum. Şi cel mai nou nu a avut probleme sărind drept în nebunia techno. Şi pe baza cunoştinţelor lui Iosif de vampiri, spoilere el scurgeri, iar tonul lui, uneori sinistru, suntem destul de multumiti pentru a obţine acest întrezări în interiorul metodele omului.
11. El se potriveşte în filantropic.Ian Somerhalder's (Damon) este practic un super-erou face-gooder, şi ca un puternic susţinător al Femeilor pozitive, o organizaţie de caritate care are ca scop consolidarea rolului femeilor în Swaziland, Joseph parts Morgan acelaşi spirit da. Minunat! Împreună, aceste două-ar putea salva lumea.
deets Mai multe despre Klaus şi Morgan Joseph:
Klaus este păstrarea lui accent.
Klaus. Este ca un nume german? Asta nu explica modul în care a devenit un vampir, domnule.
Joseph Morgan arata bine în orice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu