miercuri, 1 februarie 2012

Totul despre baietii din "Jurnalele Vampirilor"

MATTHEW DAVIES-ALARIC SALTZMAN
De unde il stiti:Si-a castigat celebritatea datorita serialelor "What About Brain" si "Damages".
Varsta:Pe 8 mai actorul va implini 34 de ani.
Stare civila:Are o relatie,dar nu ii place sa vorbeasca despre viata particulara.
Ce nu stiti despre el:Inainte de a deveni actor,a lucrat intr-o pizzerie in timp ce urma cursurile de teatru.
Ce face in 2012:Anul acesta va filma doar pentru "Jurnalele Vampirilor"


JOSEPH MORGAN-KLAUS
De und il stiti:In 2003 a debutat in Anglia in pelicula "Hex",ca mai apoi a jucat la Hallywood si sa joace in seriale precum "Ben Hur","Doc Martin","Casualty".Anul trecut a aparut si pe marile ecrane in "Immortaks" si "Angel Crest".
Varsta:S-a nascut pe 16 mai si anul acesta va implini 31 de ani.
Stare civila:Are o relatie de ceva timp cu actrita canadiana Emily VanCamp,pe care o stiti din seriale ca "Frati si surori","Revenge","Everwood".
Ce nu stiti despre el:S-a nascut la Londra si multa vreme nu a vrut sa paraseasca orasul natal.Numele sau real este Joseph Martin si ii place fosrte mult sa cante la chitara.
Ce face in 2012:Are in lucru trei proiecte:horror-ul "Warhouse",drama "500 Miles North" si thriller-ul "The Grind".


MICHAEL TREVINO-TYLER LOCKWOOD
De unde il stiti:In 2005 a debutat in "Summerland",ca mai apoi sa joace in seriale ca "Bones","Cane,"90210"si "CSI:NY.
Varsta:Pe 25 ianuarie va implini 27 de ani.
Stare civila:S-a indragostit chiar pe platourile de filmare de la "The Vampire Diaries",insa a pastrat secret acest lucru.
Ce nu stiti despre el:Mama sa e originala din Zacatecas,Mexic,si tatal din Fresno,California,asa ca el a copilarit in mai multe locuri ca Montebello,California si apoi in Valencia.
Ce face in 2012:Va face parte dintr-un nou proiect de televiziune,un reality show,insa nu a dar mai multe amanunute.Si va continua sa il interpreteze pe Twler,varcolacul hibrid din "The Vampire Diaries".


STEVEN R. MCQUEEN-JEREMY GILBERT
De unde il stiti:A jucat in serialul "Everwood",a avut aparitii speciale si in "CSI Miami' si "Numb3rs",iar in 2010 a jucat in thriler-ul "Prianha"
Varsta:"Pustiul" de 16 ani din serial va implini anul acesta 24 de ani.
Stare civila:A avut mai multe iubite cunoscute in show-bizz,dintre care o amintim doar pe colega sa de serial,Candice Accola,interpreta simpaticei Caroline.
Ce nu stiti despre el:Este nepotul lu Seve McQueen si de la el a mostenit talentul pt actorie.Pe parcursul filmarilor la "Jurnalele Vampirilor" s-a dezvoltat foarte mult si scenaristii au fost nevoiti sa shimbe povestea,la un moment dat.
Ce face in 2012:Nu are nici un proiect,dat va filma in continuare la "Jurnalele Vampirilor


ZACH ROERING-MATT DONOVAN
De unde il stiti:Anul 2004 ii aduce primul rol in "Law&Order",ca mai apoi sa joace in soap-urile"As the World Turns" si "One Life ti Live".
Varsta:Pe 22 februarie va implini 27 de ani.
Stare civila:Nu ii place sa vorbeasca despre viata particulara.
Ce nu stiti despre el:Inca e mic a aflat ca sufera de astigmatism.Are o sora mai mica,Emily,pe care o iubeste la nebunie si considera ca New York-ul este orasul sau natal.
Ce face in 2012:Filmeaza in continuare pt noile sezoane din serialul"The Vampire Diarie" si asteapta oferte noi.


PAUL WESLEY-STEFAN SALVATORE
De unde in stiti:Inainte de a obtine rolul din "The Vampire Diaries" Paul a mai jucat in seriale ca "Fallen","24","Army Wives" si "Everwood".
Varsta:Anul acesta va implini 30 de ani pe 23 iulie.
Stare civila:S-a casatorit anul trecut cu Torret DeVitto,din "Pretty Little Liars",care,apare si ea,incepand cu sezonul trei din "Jurnalele Vampirilor".
Ce nu stiti despre el:Si-a dorit sa devita ziarist si stie foarte bine poloneza.
Ce face in 2012:In afara filmarilor pentru "The Vampire Diaries" lucreza si pt pelicula "The Baytown Disc",unde filmeaza alaturi de Eva Longoria.


IAN SOMERHALDER-DAMON SALVATORE
De unde il stiti:Si-a castigat celebritatea cu rolurile din "Smallville" dar si cel din "Lost:Naufragiatii",unde l-a onterpretat timp de un sezonu si jumatate pe Boone Carlye.
Varsta:Pe 8 decembrie,anul trecut,a implinit 34 de ani.
Stare civila:Este un cuceritor,insa de cand joaca in serialul cu vampiri are o relatie cu colega lui Nina Dobrev.S-a zvonit,la inceputul anului,ca i-ar fi oferit iubitel lui un inel de logonda,insa au infirmat amandoi acest lucru.
Ce nu stiti despre el :A crescut alaturi de mama sa,tatal parasindu-l cand era adolescent.La 10 ani a debutat ca model si a facut multe reclame la lenjerie intima.
Ce face in 2012:Anul acesta va putea fi vazut in thriller-ul"Cradlewood",o poveste plina de mister si neprevazut

Se pare ca va mai fi si un sezon 4 :X
Acest articol este luat din Bravo:D




Un comentariu: