luni, 5 martie 2012

Ian beat pe aeroport!

In urma cu cateva zile calatorii de pe aeroportul din Los Angeles au avut ocazia sa asiste la un spectacol mai putin obisnuit.Interpretul lui Damon din serialui "The Vampire Diaries",actorul Ian Somerhalder,tocmai se intorsese cu avionul de Vancover(unde au loc filmarile pentru seria)si se afla in stare de ebrietate.Ian era insotit de o garda de corp care il ajuta sa nu faca vreun pas gresit ."Actorul era rosu la fata si se clatina vizibil.Ar fi  cazut daca nu era sprijinit de un barbat care parea garda lui de corp",a declarat o martora de la fata locului.Ooops!Probabil a baut prea multe pahare in timpul zborului!
Acest articol este din revista "Bravo".

4 comentarii:

  1. Astia de la revista Bravo pot sa faca ceva pe revista lor :)) ... auzi k se filmeaza in Vancouver ... se filmeaza in Atlanta bah =))))))) Ce sa mai zicem de faptul ca NU E ADEVARAT

    Daca ar fi fost ar fi fost publicat in revistele de scandal din America nu Romania ... ma rog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul este ca si in pozele din L.A. s-a putut observa ca Ian mergea bine si era singur pentru ca el si Nina au mers la diferite evenimente . In primul rand aia era o poza veche cu Ian si tim bine ca Ian se inroseste repede daia era asa rosu . Oricum ... chiar daca ar fi baut era ceva specific omenesc :))

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu cred ca e adevarat symo tampiti au mai pus si poza cu el cica e beat...

    RăspundețiȘtergere
  4. ai dreptate Kamelya astia chiar nu mai stie ce sa puna in reviste...

    RăspundețiȘtergere