marți, 28 iunie 2011

ISF câştigă prima sa bătălie

Pentru cei care reţelelor de excelenţă a fost ISF abe afznedo petiţia UAM să se încheie cu sacrificarea Câini saniei Sde şi au câştigat. Mai jos este un material realizat de Wet Paint:
Ian Somerhalder lupta împotriva Fundaţia ucigaşi de câini .. şi câştigă!
Ian Somerhalder este de economisire cel mai bun prieten al omului. Starul din The Vampire Diaries a fost în stare de şoc din cauza unei groază viaţa reală atunci când a fost dezvăluit faptul că un angajat într-o aventură agentie de turism in aer liber din British Columbia a fost împuşcat mortal aproximativ 100 de câini de sanie pentru două zile aprilie 2010, în scopul de a reduce buchet. Astfel, Ian Somerhalder Fundaţia a luat măsuri, care uneşte forţele cu Change.org site-ul pentru a forţa parlamentarilor sa se intareasca sancţiuni pentru crime împotriva animalelor, în provincia canadiană. Acum, ISF este anunţă modificările necesare care trebuie aduse la prevenirea British Columbia, de cruzime faţă de animale poate deveni lege.

    
". Aceste animale au fost ucişi cu brutalitate şi pe cei responsabili ar trebui să fie judecat în cea mai mare măsură de lege", a spus Somerhalder in anuntul, adăugând: "Oficialii guvernamentali trebuie să facem totul în puterea lor pentru a se asigura că niciodată acest fel de tragedie se întâmplă din nou. "

    
ISF şi Change.org s-au adunat peste 60.000 de semnături pe o petiţie către autorităţile din British Columbia. Unele dintre modificările care au fost aduse legii, ca urmare a acţiunii de baze includ:

    
- Creşterea penalităţi pentru amenzi cruzimea fata de animale de pana la 75.000 dolari şi închisoare până la doi ani.
    
- Prelungirea perioadei de prescripţie pentru infracţiuni în temeiul Legii timp de şase luni la trei ani.
    
- O mai mare responsabilitate a proprietarilor, companiile şi alte persoane responsabile de animale pentru a proteja animalele lor de suferinţă.
    
- Caracteristica de noi pentru ca guvernul să stabilească norme privind utilizarea, îngrijirea şi protecţia animalelor - inclusiv câini de sanie.
    
- Modificări ale actului sunt rezultatul recomandărilor făcute de Task Force a condus sania trasa de caini din provincie, în aprilie 2011.
"Legile ar trebui să fie schimbat pentru a se potrivi faptul că oamenii consideră chiar şi acest tip de comportament este de înţeles că un atac împotriva vieţii în sine şi nu vor fi tolerate", a spus Somerhalder.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu