sâmbătă, 20 octombrie 2012

Interviu cu Julie.

De ce este asa o mare chestie, faptul ca Elena s-a hranit cu sangele lui Damon ?
"Asta e o mica raportare la carti, dar si la folclorul vampiresc in general. Daca te uiti la gest, ca fiind metaforic, este un schimb de fluide foarte intim. Deci puteti citi din asta ce vreti." spune ea. Deci este corect sa il echivalezi cu sexul, sau nu ar trebui sa mergem atat de departe? "Ei bine, e ca un fel de giugiuleala vampireasca nud." spune Plec razand. Are si efecte secundare? "Nu." spune ea "Elena nu stie ce face, dar Damon stie chiar foarte bine ce face ea. La asta s-a referit si Stefan: A insemnat ceva pentru el, deci inseamna ceva si pentru mine."

 
Cand vom afla ce inseamna tatuajul de pe mana lui Connor, care i-a fost vizibil lui Jeremy, dar nu si lui Matt?
"Vom sti ce este cu tatuajul acela, si ce inseamna cam la sfarsitul episodului 4." spune ea


A facut-o si pe ea sa planga, scena de la sfarsit cu Damon si fantoma-Alaric?
"Da, am plans cand am ales-o. Am plans cand am scris-o. Plang de fiecare data cand o vad." spune ea "Imi este atat de dor de Matt Davis, ca si tuturor celorlalti. Asta a fost oportunitatea noastra de a-i arata putin din aceasta iubire, sa-i spunem ca nu il vom uita vreodata si ca mereu va avea o casa in Mystic Falls." Asta ar trebui sa insemne ca il vom vedea pe Alaric din nou? "Inca nu stiu, dar cu siguranta ar fi frumos."

Elena s-a intors la scoala. Cum va decurge asta?

 
"Nu bine." spune Plec. "Ne vom distra putin cu fata rea in acel episod (probabil episodul de saptamana viitoare). Elena e ca un roller coaster de furie si ostilitate si compasiune si tristete. Vazand-o pe Rebekah ca o calca pe coada, o duce pe Elena intr-un loc destul de intunecat."

Thx:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu