miercuri, 28 decembrie 2011

10 Lucruri despre 3x10 "The New Deal"


1. Bonnie - Prima persoana pe care o vedem in acest episod este Kat Graham in rolul lui Bonnie. Ea a fost absenta pentru o buna perioada a primei parti din sezon, deci este dragut sa o vedem din nou. Este de altfel dragut sa o vedem din nou ca una dintre cele mai apropiate prietene ale Elenei. Din pacate, dupa primele cateva minute, nu va mai aparea in episod atat de mult, dar este un inceput bun.





2. Jogging - In acest episod Elena iese putin pentru a alerga. Cu tot pericolul care o inconjoara in Mystic Falls sau altundeva ... de ce ar iesi singura afara? Nu are altceva de facut?





3. Parul - Ori ne-am obisnuit noi cu parul mai lung al lui Damon, sau a avut loc o mica tunsoare. Dar Damon nu mai seamana atat de mult cu Joyce DeWitt.





4. Tyler si Jeremy - In sfarsit merg in padure amandoi, si chiar se inteleg, macar pentru o scena sau doua. Matt se va simti dat deoparte.

De altfel undeva pe la mijlocul episodului, Jeremy va parea ca face ceva foarte, foarte stupid.





5. Si ca veni vorba de Tyler ... - Ceilalti, in special Elena se confrunta cu el din cauza noului sau devotament fata de Klaus (Din pacate, Caroline nu este acolo).





6. Damon este mereu minunat cand este nervos - Nu prea trebuie sa explic asta, nu-i asa? Damon se plange cand trebuie sa faca ceva incomod, el se confrunta cu un oarecare disconfort cand ii ajuta pe ceilalti. Cand show-ul a inceput Stefan era cel caruia ii pasa, si care avea grija de toti, acum ca el a plecat, Damon , pasandu-i de Elena, se vede obligat sa ii preia el rolul.





7. "Iubitorii" (Shippers) vor fi fericiti - Care dintre ei? Cei de la CW ne-au rugat sa nu spunem, dar pot sa spun ca 3 grupuri de fani vor avea sansa de a-si vedea personajele favorite interactionand. * [ Gosh, chiar nu am nici o idee cum sa explic ce inseamna shipper, poate unii dintre voi intelegeti totusi. Ex: I ship Stefan and Elena ... ar insemna ceva de genul ca imi place cum le sta impreuna .... integeleti? ]*





8. Personaje noi - Klaus are un hibrid care ii face toate treburile murdare, iar personajul este destul de enervant. Iar noul personaj, Doctorita Fell este unul din personajele pe care speram sa le vedem mai mult.





9. Decizii care ne vor frange inimile - Cel putin un personaj face o decizie care va afecta pe altcineva, poate pentru propriul sau bine.





10. "Nici unul dintre noi nu o sa iasa din acest oras in viata" - Cu norocul meu acest citat este in unul dintre promo-urile pentru 3x10, dar in caz ca nu .... nu o sa va spun cine zice asta ... ceea ce este cam prezicerea mea pentru personaje, right now.sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu