vineri, 23 decembrie 2011

The Vampire Diaries: spoilere: un deces in Mystic Falls?

Ştim că "The Vampire Diaries nu sunt neapărat morţi de morţi. Dar noi ştim, de asemenea, ca masina de tuns de mare poate bate pe oricine, oricând, la imaginea a ceea ce sa întâmplat cu saraca Jenna , care a fost ucis acum un an. Şi se pare că nu intenţionează să plece ei în viaţa de apoi pentru o lungă perioadă de timp, deoarece unul dintre locuitorii din Mystic Falls ... De ce ar trebui să existe un mort nou în "Vampire Diaries"!.

A anunţat revenirea lui Rebeca, Elena va trebui să fie păzită foarte bine de spatele lor. Dar altcineva este de a lua un risc mare: "Nu este un personaj istoric important, al căror destin este, teribil, pentru a întuneca", spune producătorul de "Vampire Diaries", Julie Plec.

Şi se pare mai degrabă showrunner nu vorbesc , dar este clar că seria va fi o moarte brutală ", el sau ea nu a putut scapa cu o tragică situaţie ... viata sau  moarte ..."

Deci, cine este în pericol şi ar putea spune la revedere de la The Vampire Diaries "''? Dacă Elena, Damon si Stefan par siguri (cati din serie ucide protagonistul?). Ne-nevrînd din alti importanti, dar nu la fel de mult ca Caroline, care va fi în depresie integral în a doua jumătate, sau Tyler, care se joacă cu focul pentru câteva săptămâni ...sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu