joi, 15 decembrie 2011

Synopsis for The Vampire Diaries Season 3, Episode 10: “The New Deal”

Un an nou, un nou episod din The Vampire Diaries! Când se întoarce la TVD pauza asupra 05 ianuarie 2012, Stefan (Paul Wesley), a părăsit Mystic Falls şi luand lui Klaus "(Joseph Morgan), sicriele cu el.Original spune Elena (Nina Dobrev) şi Damon (Ian Somerhalder) pentru a prelua ambele cutii şi Ştefan, ameninţând vătămarea corporală până la moarte membrilor familiei sale sunt restaurate la el. Deşi el e se bucură de avantajele de a fi un hibrid, Tyler (Michael Trevino) afla ca comportamentul său are ramificatii.




Atunci când se întâmplă ceva infricosator la Jeremy (Steven R. McQueen), ambii Alaric (Matt Davis) şi Elena isi face griji despre starea lui de spirit şi bunăstarea lui. Un medic pe nume Mary Fell devine interesat de capacitatea lui Alaric să se vindece. În cele din urmă, Elena targuieste cu Klaus, reuşind să-l şocheze cu unele noutăţi în acest proces.
 
 
Sursa: Comunicat de presă




Citeşte rezumatul completă
 
Un motiv pentru a se simţi vinovat - Stefan (Paul Wesley), a ascuns sicriele conţinând corpurile lui Klaus "(Joseph Morgan) de familie, şi Klaus se transformă rapid in violent pentru ai convinge pe Damon (Ian Somerhalder) şi Elena (Nina Dobrev) că nimeni nu va fi în siguranţă până când el il găseşte pe Stefan si persoanele din familia lui nu se intoarce. Tyler (Michael Trevino) continuă să facă majoritatea dintre abilităţile sale noi, ca un hibrid, dar el are de a face faţă consecinţelor acţiunilor sale tulburătoare, de asemenea. După un incident terifiant, Elena şi Alaric (Matt Davis) cresc în ce mai îngrijoraţi pt Jeremy (Steven R. McQueen) atitudine şi, în cele din urmă, siguranţa lui. Alaric satisface pe frumoasa Dr. Fell (guest star Torrey Devitto ), care este intrigat cu capacitatea sa uimitoare de a vindeca. In timp ce incearca sa incheie un acord cu Klaus, Elena oferă ştiri care cu adevărat îl şocheaza. sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu