miercuri, 22 august 2012

10 Lucruri pe care ar trebui sa le stiti despre Phoebe Tonkin

1. E din Australia. Nativa din Sydney, si-a facut prima aparitie pe micile ecrane in show-ul australian pentru adolescenti "H2O: Just Add Water" in rolul sirenei Cleo Sertori. Si-a perfectionat accentul american, uitandu-se la reluari ale "The O.C" - a spus revistei Nylon.
2. Comportament de model. La 5'10 inch (habar nu am cum sa-i transform in centimetri deci ... asta e) Phoebe este destul de inalta - si destul de frumoasa - ca sa fie model. Nu e de mirare ca a aparut in "tone" de reviste si cataloguri.

3. Actrita Shakesperiana. Nu lasa trecutul de sirena sa te pacaleasca. Phoebe este o actrita serioasa! Ea a invatat la prestigioasa Scoala Queenwood, in Balmoral si a castigat un premiu in 2005 la festivalul lor Shakesperian.

4. Impamantata. Phoebe a spus revistei "Teen Vogue" ca i-ar placea foarte mult sa poata zbura, pentru ca uraste avioanele. Pacat ca ... chestia aia cu matura nu a existat in TSC, eh Phoebe?
5. Iubitoare de animale. Practic ... este obligatoriu ca membrii cast-ului TVD sa iubeasca animalele, deci este un lucru bun ca au angajat-o pe Phoebe. Ea are o pisicuta adorabila si cativa catei.

6. Nu a avut niciodata o etapa jenanta. In ciuda a ceea ce spune ea, Phoebe a fost o adolescenta adorabila amesticata cu sclipici si toate alea.
7. Gene minunate. Phoebe a pus pe Twitter mai demult o poza cu ea si mama ei pe platourile de filmare "The Secret Circle" si este usor de vazut de unde provine frumusetea actritei.

8. Masina de dans. In timpul liber, Phoebe ia lectii de balet. Cu siguranta se va potrivi cu echipa din Atlanta.
9. Piulita de sanatate.  Intre piureurile verzi, apa de cocos si lectiile de balet, Phoebe este foarte atenta cu sanatatea ei.
10. Claire Holt (Rebekah) este cea mai buna prietena a ei. Aceste doua fete sunt atat de dragute!(Si pe cat de dragute, pe atat de nebune - hint: poza de sus). S-au intalnit pe platourile de filmare H2O: Just Add Water si au fost apropiate de atunci.sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu