sâmbătă, 25 august 2012

Cum va reactiona Bonnie cand va vedea ca Elena este vampir?


După o astfel de schimbare finala , lucrurile sunt pe cale de a fi complet diferite în Mystic Falls. Sezonul 4 va continua cu dreptul de unde a rămas toată lumea se ocupă cu evenimentele din sezonul 3 final. Vom explora modul în care va reacționa Elena  la transformare.

Ne așteptăm ca  Bonnie sa aiba o cădere minoră. Ea il va ajuta pe  Klaus cu problemele   trupului  său, dar ea va fi, de asemenea, concentrata pe  pierderea vieții omenești a Elenei. Sigur,  Elena este nemuritoare acum
Producătorul executiv Julie Plec a spus  Bonnie face o decizie importantă în primul episod din sezonul 4, care continuă să reverbereze pentru restul sezonului. Aceatsa va alege Magia neagră ?..vom aflat cand va aparea episoadele noului sezon..chiar daca  Bonnie a folosit-o înainte, și ea va merge cu siguranta in cautarea vrăji mai puternice. 
 Bonnie isi va  dori vindece vampirismul Elenei. Nu ca Bill Forbes , cum a torturat-o pe Caroline, dar dacă există o soluție magică, Bonnie va încerca totul în puterea ei substanțială să-o  găseasca.
Una dintre cele mai bune lucruri despre Bonnie este loialitatea ei. Ea încearcă să isi  protejeze prietenii  și sa lupte pana la un pas de moarte . Deși ea a trecut înainte de vrăjitoare, cu viața din trecut a Elenei în joc, Bonnie, probabil, nu va ezita să transcende granița în magia neagră

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu