marți, 12 aprilie 2011

"Chuck": Este o afacere a familie Volkoff

Timothy Dalton a fost din nou pe "Chuck" acest lucru timp, şi oricând acest lucru se întâmplă e un lucru bun. Dar "Chuck vs Volkoff familie" a văzut, de asemenea, torta fiind trecut - sau, mai precis, cu tărie luate - în imperiul său penal, şi care nu poate fi cel mai bun lucru.
Timpul va spune pe asta, dar dacă sunteţi având un timp uşor greu de cumpărare complet rândul său, întuneric-side de Vivian Volkoff, nu esti singur.
Luând în considerare elemente ale piesei de luni episod (11 aprilie) cu bucata:
Chuck vs Alexei şi Vivian
CIA are o ieşire pentru ucide pe Vivian Volkoff (returnarea Lauren Cohan), care Chuck vrea să împiedice să ia loc: El mai are încă unele fondului comercial rezidual spre / identifică cu situaţia ei ca un participant care nu doresc în această lume, şi el vrea să dovedi că bombele care a plecat în Castle în "Chuck vs Muuurder" nu au fost puse acolo la comanda ei.
Ei aranja o întâlnire, care merge lateral atunci cand cineva (nu Casey, care e în poziţie doar în cazul) începe tragere la ei, dar CIA nu pună mâna pe o armă până acum necunoscut. Singurul om care să le poată spune ceea ce este doar se întâmplă să fie ... Volkoff Alexei.
Chuck în mod corect subliniază faptul că închirierea Volkoff din închisoare pentru a da Intel pe arma (care poate urmări ADN-ul unei persoane şi alegeţi-l sau în afara ei într-o mulţime) este o idee foarte rău. Dar Beckman (şi superiorii ei) sunt insistând, în aşa vine Volkoff, Hannibal Lecter-stil (minus cămaşă de forţă şi masca).
El insistă că încearcă să schimbe, şi Dalton se vinde strălucit, oferind până platitudini de auto-ajutorare despre "modifică" pentru agenţi CIA, piraţii somalezi şi Bartowski Mary. Fie că înseamnă, de fapt orice de aproape nu mai conteaza - amestec de rea-credinţă şi veselie este doar o parte din caracter, şi Dalton se poate flip comuta strălucit. (A se vedea: scena de şah în său buncăr secret Alpii Elvetieni, cu Chuck imploratoare el, "Eşti un ticălos, domnule!")
De urmărire în jos a armei (numele de cod: Norseman) componente, deşi, se dovedeşte a fi un loc de muncă con de Volkoffs; coboară în Vivian după ce le-am accesat piesa de final şi apucă-l pentru ea - atunci dublu-cruci tatal ei prin lăsându-l să moară cu Chuck, Sarah si Casey. Ea are o utilizare specifică în minte pentru ea (mai mult pe faptul că într-o clipă), şi suntem ar trebui să ia de la acţiuni de faptul ca ea a devenit cu adevărat fiica tatălui ei. transformarea ei din deziluzionaţi şi confuzie la eeevil offscreen sa întâmplat, însă, şi, astfel, este un pic dificil de a accepta bazat pe ceea ce am văzut de ei.
Vivian a fost poziţionat ca un fel de Chuck de sex feminin, în care ea a fost târât într-o lume ea nu intelege cu adevarat, din cauza legăturilor de familie ei. A fost nevoie de Chuck o pereche de ani pentru a procesa şi să accepte că locul său în lume spion; curbă de învăţare Vivian ar putea fi doar o mult mai repede, dar spectacolul nu are într-adevăr că încă vândut.
Chuck vs pre-NUP
În timp ce toate se întâmplă acest lucru, Chuck este, de asemenea, a încercat să proceseze ce Sarah ia dat un acord de pre-nuptial de a semna. , Mai degrabă decât mustrare în faţa ei, deşi, el merge la Casey şi Morgan - care au transformat de la colegi de cameră într-un creepily (dar hilariously) în-sincronizare, ciorovăială cuplu - pentru sfaturi. Joaca-l răcească, Casey sfătuieşte: Spies au secrete, şi pre-NUP este doar o parte din acest joc.
Lo şi iată, Chuck reuşeşte să-l joace rece, care, la rândul său, Sarah face un pic incomod. Ea păstrează prodding Chuck să se deschidă şi să curgă nevrozele ca el face întotdeauna, dar el refuză (disconfort lui Sarah, dacă ceva, este un pic subestimat. Ar fi fost distractiv pentru a vedea-o să devină chiar mai Chuck-ca). E atat de cool, de fapt, că ea lacrimi până acord - care a avut de a face bani cu ea având sărate departe în cazul în care tatăl ei devine în mai multe probleme - şi semnele pe care el ofera pana, care ne dă noastre "awww" moment a săptămânii. Lui pre-NUP spune doar că ele promit să se iubească în vecii vecilor.
Casey vs absolvire
Poate cel mai puternic dintre subplots în această săptămână implicate Casey şi Alex. Ea e pe cale de a absolvi de la colegiu şi el vrea să fie acolo pentru ei, dar nu pot, ca mama ei încă nu ştie că Casey în viaţă. Alex se oferă să îndeplinească tatăl ei între ceremonie si cina cu mama ei (la interval de fotografiere, nu mai puţin), care nu-aşa-secret-l face fericit. Dar el, de asemenea, îşi dă seama că el nu poate continua să ceară Alex să mintă la mama ei.
Deci, se pare ne indreptam spre Casey întâlnirea cu său săptămâna viitoare trecut. Alex a fost un plus foarte bun pentru "Chuck"-lume in acest sezon, atât pentru a ajuta Morgan cresc şi pentru a ajuta Casey deschide. Tipul mare merită cineva ca Alex în viaţa lui, şi suntem plini de speranţă pentru posibilităţile reuniunea sa cu mama lui Alex poate aduce.
Ellie vs Mama şi Chuck
Ellie continuă să facă progrese în activitatea tatăl ei, descoperind chiar şi fişiere pe cineva cunoscut doar ca "Agent X." Care face ca Mary incomod, şi nu doar din instinct matern. Se pare că e spionaj pe Ellie pentru Beckman şi şefii ei, care încă mai doresc să se extindă programul Intersect şi Ellie au nevoie pentru a menţine codul de fisurare.
Lui Ellie pe mama ei, deşi, şi chiar încearcă să urmeze la Castelul Maria, unde a slip Chuck pe ceea ce se intampla. Ea îi încurajează, de asemenea, să spună ceea ce sora ei are într-adevăr, raţionamentul că este mai bine daca el vine curat acum decât să aibă Ellie descoperi că ea mai târziu. El rezolvă a face doar asta, dar apoi Ellie se află cu el despre chestii Agent X, şi el este aruncat, astfel că el nu merge cu prin mărturisirea lui. ("Sora mea doar minţit pentru prima dată," spune el "Nu este cool.".) "Chuck" are patru episoade rămase în sezon pentru a ajunge în jurul a Ellie aflarea adevărului, şi suntem în speranţa că vine mai devreme, mai degrabă decât mai târziu.
Este vine, totuşi, pentru că am închide episod cu Vivian Volkoff spunând că ea va utiliza arma Norseman pentru a elimina singura persoană care tatăl ei a fost frică de: Da, Agent X.
Un cuplu în alte note de la "Chuck vs Volkoff Family":

    
Aparent Chuck va fi cu ochii pe "Joc de tronuri" atunci când premiere în acest weekend, deoarece prima dată îl vedem în această săptămână, spune el la el cartea de lectură, "Nu lăsaţi copiii să păstreze o direwolf - asta este o idee teribil! "
    
Vederea Chuck şi joc pirat somalez Uno pentru arme lui Volkoff: Comedy stralucirea.
    
Iubit Ellie şi nume de cod Awesome pentru unul pe altul: Hot Mama si Six-Pack.
    
Volkoff descrie compus pirat pentru Chuck: "Este un cuib de şobolan a unei hellhole ... dar de jocuri de noroc bun bufet lui decent ... Spune-le că te-a trimis, ea va speria iadul din ei [Pauză] E... trist, nu este ce aleg întotdeauna frică peste dragoste? " Casey: "OK, Oprah Parcul.."
    
Sarah, în afara pesterii lui Volkoff: "Poate că nu este o capcană, după toate." Casey: ". Bah încredere niciodată un limey cu dinţi buni."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu