joi, 21 aprilie 2011

Exclusiv TVD:Sfarsitul sezonul 2 este pe foc!

Damon Vampire Diaries "şi Elena au avut ups şi coborâşuri, dar este greu să nege pasiunea dintre ei. Şi e chiar mai greu -l nege după verificarea acestui look exclusive de la Sezonul 2 final.

Vampire Diaries "Katerina Graham:" Dacă vreodată Bonnie a mers în jos, ea ar merge în jos cu o luptă "

Un final, ameninţător intitulat "As I Lay Dying," un screening Mystic Falls din Gone With the Wind frunze Damon (Ian Somerhalder) luptă pentru a păstra amintirile lui de Katherine în 1864 separat de realitatea actuala a lui Elena (Nina Dobrev) pericol iminent . Este el scuturând-o în această fotografie pentru a se reaminti ea nu e Katherine? Este el o avertizare pentru a rula departe, departe? Sau este el pe cale de a trage în ei pentru o aşteptată de mult timp sarut pasional? Lovit cu comentariile ghiceste ta!

Dar ce zici de faptul că focul? Ştim ca in final se concentrează asupra sacrificiul ritual lung-temut, ceea ce înseamnă viaţa mai mult decât un caracter este în joc. Şi din ceea ce suntem audiere despre concluzia ritual de oribile, nu suntem siguri, chiar Fratii Salvatore va putea pentru a salva zi. Doar trei săptămâni mai mult până când vom afla cu siguranta.

Vampire Diaries star: Dacă Katherine a fost 10 paşi înainte de toată lumea, atunci Klaus este pe luna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu