marți, 19 aprilie 2011

Intoarcerea lui Tyler şi Luna Plina

The Vampire Diaries se apropie de sfârşitul sezonului al doilea, şi cu acest scop, moartea se apropie de Mystic Falls. Ce ar trebui să fani aşteaptă în final 3 episoade în acest sezon?
"Ultima zi"
Acest lucru este episod difuzat pe 28 aprilie, arătând "oră a condus la luna plina." Lucrurile se inrautatesc dintre Damon şi Ştefan, care încă mai au opinii contradictorii asupra a ceea ce au nevoie pentru a face să vă asiguraţi că Elena nu moare. Este, de asemenea episod care caracteristicile Tyler a face drumul înapoi la Mystic Falls când el devine "un telefon tulburătoare." Cine ar putea fi de asteptare Tyler? Ar putea implica mama lui? Matt ar putea fi numindu-l înapoi acum că el ştie ce este? Cât mai pot Matt păstra un secret din Caroline că el şi mama ei ştiu totul?
"Fiesta"
Episod difuzat pe 05 mai ", preia ca ziua se transformă în noapte şi, cu excepţia de la sfârşitul foarte, are loc în întregime în seara zilei de luna plina." Acest lucru suna ca este episod mari care vor avea unele moartea, deoarece, în conformitate cu Julie Plec, "pierderi de vieţi omeneşti este semnificativă şi foarte, foarte, foarte tragic Fallout a este foarte dureros pentru o mulţime de personaje.. [Titlu de episod este] a însemnat cu adevărat să spunem că personajele noastre, la sfârşitul acestei foarte, foarte mult timp de noapte, nevoia de a găsi unele licărire de speranţă atunci când vine dimineaţa, deoarece ceea ce ei trec prin este foarte profund viaţa-alteringly oribil pentru ei. " Uh-oh, se pare că unii fani ar putea să spună la revedere de la personajele lor favorite. Tyler ar putea fi revenirea la Mystic Falls doar pentru a ajunge una dintre aceste decese? Ce se va întâmpla odată Alaric Klaus nu mai este folosind corpul lui? Fani crezut că au pierdut Bonnie în "The Last Dance" din păcate, a fost doar un truc. Ar putea ea încă ajunge unul dintre decese?
"As I Lay Dying"
Spoilere pentru finalul sezonului nu dezvăluie nimic despre care ar putea fi pe moarte, ca doar Damon şi Elena sunt menţionate. Cu toate acestea, înainte de acest episod, ceva se va fi întâmplat că Elena Damon vrea să-l ierte pentru; ar putea unul dintre decese fi implicat? În timpul finalul sezonului, "A Pe aripile vantului noapte film [se întâmplă], în piaţa oraşului," şi în conformitate cu Plec, "Damon ... incepe sa retraiasca momente din greşelile trecutului făcute cu Katherine înapoi în 1864 ca întotdeauna adevărat. cu aceste evenimente în Mystic Falls, lucrurile merg prost oribil. " Julie Plec, de asemenea, a spus, "sacrificiu ritual ne duce la faptul că se încheie [din acest sezon poveste], dar există încă poveste mai mult pentru a spune dacă este sacrificiul rezoluţia mitologie, finalul este rezoluţia emotional.." Este greu de imaginat un sezon 3, fără oricare dintre obisnuitii serie de The Vampire Diaries, dar fanii vor avea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu