joi, 21 aprilie 2011

Getting to Know The Vampire Diaries Scene Stealer Candice Accola

Ea joacă: Caroline Forbes, liceu majoreta-transformat-"vampir mic care ar putea,", spune exec producător Kevin Williamson. "E cel mai puternic personaj pe spectacol." Adaugă Accola: "Scriitorii mi-a dat un caracter care a pornit ca această căţea arhetipal, şi apoi a fost dat o şansă distrugeţi şi ieşi de altă parte o mai puternică, persoana mai sigur Ea este însăşi găsirea şi de creştere.."

În cazul în care ati vazuto : Dupa ce sa mutat de la Orlando la Los Angeles, anul ei junior, fiica unui chirurg si un inginer de mediu a câştigat mici roluri în filme indie, cum ar fi Juno şi controversate Deadgirl, precum şi mai multe puncte clienţilor TV (Supernatural , greacă).

Noi de ce o iubim: Cum poti sa nu? Ei farmec Bulbuc, răutăcios straluceste prin chiar şi atunci când ea acţionează toate căpută urât. "Aceasta fetita pe care am avut niciodată văzut înainte venit la audiţie şi doar mi-a facut zâmbet", isi aminteste Williamson. "Ea este echilibrat şi lustruite, şi, de asemenea, vulnerabile - toate lucrurile pe care Caroline Forbes se presupune a fi."

Note muzicale: După cum sa demonstrat pe un episod recent, Accola are, de asemenea, cotlet muzicale. La 17 ani, ea a tăiat un album de ceea ce ea numeşte "sassy girl-rock pop," apoi ", ajuns trăiască [mea] fantezii rock-star", ca o cântăreaţă de backup pe Hannah Montana / Miley Cyrus tur şi cele mai bune rezultate de Ambele concert lumi film. "Nu voi uita", actrita de 23 de ani, spune cu, da, o chicoteala adorabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu