vineri, 15 aprilie 2011

"The Vampire Diaries", Ian Somerhalder: Este ultima speranţă a Elenei si lui Damon pentru fericire?

În seara asta episod din "The Vampire Diaries", există un moment în care Stefan si Damon recunosc linişte probabilitatea ca Katherine ar fi fost ucişi de către Klaus. În timp ce nici fratele Salvatore par să fie în doliu, există un moment în care privitorul nu poate ajuta, dar întreb dacă vor dor de ea.
Când ne-am prins cu Ian Somerhalder pe luna trecuta set, am avut doar vizionat "Guest House", în care Katherine se aruncă la Damon şi el respinge categoric ei. "Asta a fost destul de dificil punct de vedere fizic", spune el. "Nu cred că a fost un lucru uşor, cu excepţia ia dat aceasta o parte foarte interesant de sus pe care cred ca a fost bun pentru el."
Nu contează cât de mult Klaus torturi Katherine, nu putem avea încredere în ea pentru a fi de partea Elenei. "E încă o catea", Somerhalder, spune ironic, şi el pare destul de încrezător când el ne asigură că Damon nu va fi influenţat de mulţi farmecul lui Katherine din nou.
"Eu chiar nu cred că e cazul. Este un fel de" prost-mi o dată ", lucru ce ego mult ca şi noi toţi au, cred că ... vechile obiceiuri mor greu, şi ea este mai tare decât asfalt Texas. E. Un dracu de un obicei, dar el a plecat la dezintoxicare. că metadona a lucrat, aşa că în KA, Katherine Anonim. "
Acest sezon, Damon a regresat un pic la o latura intunecata - el nu mai este pe "Dieta Stefan," în loc optând pentru actul mult mai visceral de a bea sânge uman de la sursa. Somerhalder spune Damon a imbratisat raţionamentul din spatele partea lui întunecată. "Nu e numai atât de mult încât să puteţi ţine în până când explodează," spune el. "Când îl hrăneşte pe cineva, există o emoţională epurare. El de hrănire şi e ca atunci cand mergem avea o masă uimitoare şi bea o sticla de vin, sau atunci când aveţi un argument cu cineva şi te că de pe piept nu-Damon." Nu au El a declarat că priza. Elena el nu ar alimenta mai, aşa că nu avea că priza. Presiunea este construirea şi construcţie, şi nu există o supapă, şi-l doar răstoarnă. "
Nu e ca în cazul în care Damon a avut un simplu du-te de ea. "Fiind în dragoste cu două persoane în acelaşi timp, că nu te iubesc si arata exact la fel, cred că este doar construirea de până la acest loc unde acest tip fixează săraci", explică Somerhalder.
Deşi este clar că Damon este peste cap de tocuri în dragoste cu Elena, ea a arătat puţine semne de piston sentimentele sale în acest triunghi amoros destul de dezechilibrată. Am avut de a cere Somerhalder cât de mult crede ca Damon poate lua înainte de el încearcă să se mute pe.
"Cu toţii suntem forţaţi să se mute pe la un moment dat. Oamenii isi pierd familiile lor în întreaga evenimentele oribile, şi au găsit încă o în ele să meargă", a Somerhalder spune. Damon a avut, probabil, destul de tragedii despre viata lui mic, deşi - şi Elena poate fi ultima sa speranta pentru orice fel de fericire.
"Dacă nu se întâmplă pentru Damon cu Elena - Cred că va fi o friptură de lent, dar aş imagina în cazul în care nu merge, el ar lua, probabil, doar inelul lui off eu nu-l cred. ar fi meritat mai. "
Klaus sosire "se va forţa Damon sa-si reevalueze relatia sa cu Elena şi cu fratele său. În seara asta episod, vom vedea cât de Stefan si Damon diferă în ceea ce priveşte strategiile lor pentru a salva femeia pe care le iubesc atât. Înainte de mult timp, relaţiile pe care le-am muncit din greu pentru a reconstrui poate fi în zdrenţe.
Somerhalder place acest fel. "Damon si Stefan obtinerea de-a lungul nu este o idee bună", spune el. "Atunci când Stefan si Damon sunt obtinerea de-a lungul, este, în general, de dragul Elenei, evident, cred că întrebarea este cu adevărat ceea ce că pană [între ele] va fi.. Dacă şi atunci când Damon decide să fie un pic mai vocal despre sentimentele sale, atunci cred că lui Stefan gând să ia problema cu care au de gând să fie forţat să se confrunte cu asta.. "
Uita-te la nostru interviu video de mai jos pentru mai mult de la Ian pe relaţia lui Damon cu Andie, "Sân Buddies" scenă ar vrea să vadă de la Stefan si Damon - şi pentru a îndeplini prieten puţin că terenurile pe tricoul lui în timpul chat-ul nostru. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu